soja ürünleri için ürünler (8)

Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Sıcaklıkla işlenmemiş "Lomo embuchado" veya "Caña de lomo" adlı et ürününün hazırlanmasında kullanılan, şarküteri amaçlı katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Ürün, 45 günden uzun bir olgunlaşma-kurutma süreci ile üretilmektedir. Format: 200g kutu, 5kg torba
Fran ANAYA

Fran ANAYA

Sanatların ÇevirisiEdebiyatın ÇevirisiKitapların ÇevirisiEdebi ÇeviriSeyahat ve Turizm ÇevirisiHukuki ÇeviriEkonomik ve Finansal ÇeviriBilimsel ÇeviriUluslararası Kuruluşlar için ÇeviriJeopolitik ÇeviriTeknik ÇeviriMPTE’nin HizmetleriDiğer Dil Hizmetleri…
Fabius Sağlık Adeslas Sağlık Sigortası

Fabius Sağlık Adeslas Sağlık Sigortası

Fabius Salud'ta, ihtiyaçlarınıza uygun Adeslas sağlık sigortaları sunuyoruz, sizin ve aileniz için kaliteli tıbbi bakım garantisi veriyoruz. Geniş bir tıbbi merkezler ve uzmanlar ağına, hastane kapsamına, genel tıp muayenelerine ve acil hizmetlere sahibiz. Ayrıca, diş tedavilerine, jinekolojik muayenelere, pediatriye ve çok daha fazlasına erişim sağlayabilirsiniz; İspanya'nın lider sigorta şirketi tarafından desteklendiğinizin güveniyle.
Baş ve Boyun Cerrahisi - Servikofasiyal bölgenin cerrahi tedavisi

Baş ve Boyun Cerrahisi - Servikofasiyal bölgenin cerrahi tedavisi

Tiroid ve paratiroid bezleri Farinks apseleri Tükürük bezleri Lenfadenopati ve servikal kitleler Estetik cerrahi KBB alanında
Oysho - Kadın mayo.

Oysho - Kadın mayo.

Oysho kadın mayo. Sadece alt kısım partiye dahildir. Tüm ürünler yeni ve torbalarda geliyor. Farklı bedenler ve modeller mevcut. Stok videoları mevcut. Minimum sipariş 300 birimdir. Toptan. Bu alt kısımlar arasında en iyi Oysho kadın mayo'larını bulun. Stoklarınızı mayo modasının en son trendleriyle yenileyin. Bu fırsatı değerlendirin! Herhangi bir sorunuz varsa veya sipariş vermek istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.
extra taze longaniza 039

extra taze longaniza 039

Karışım katkı maddeleri, baharatlar ve otlar, şarküteri kullanımı için, "Longaniza fresca" veya "Salsicha fresca" adı verilen et ürününün hazırlanması için. Tüm et türleri için geçerli ürün. Format: 4 kg torba
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Isı ile işlenmemiş et ürünlerinin üretimi için "Salchichón" veya "Chorizo blanco" olarak adlandırılan "Extra" kalitesinde, yavaş olgunlaştırma teknikleri kullanılarak (6 ile 12ºC sıcaklık ve %78 ile %86 arasında başlangıç nem oranı) hazırlanan katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Format: 4kg torba
Morcillol 027

Morcillol 027

Aditifler, baharatlar ve otlar karışımı, şarküteri kullanımı için, "Morcilla" adı verilen ısı ile işlenmiş et ürününün hazırlanması için. Format: 5 kg torba